0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTE

PRODUKTSERIER (0)

ØVRIGE (0)

Produkter (0)

typeaheadSingleProduct.downloadheading
typeaheadSingleProduct.downloadheadingmobil

MEGAFLIS - VESTBY

Prosjekt MEGAFLIS VESTBY
Kunde Seko Elektro AS - Skedsmokorset
Solar kontakt Bjarke Christensen 
Resultat Optimal butikk belysning

MEGAFLIS - ny butikk i Vestby

SOLAR LIGHT har levert, i samarbeid med On The Spot, belysningen i butikken. 

Det er levert 3-tenning strømskinner og LED spotlight GLIDER Winner 6 LED 30W 930 i butikken. Et stort og komplisert system av strømskinner, men med god planlegging og godt tegnings underlag var montasjen en grei oppgave. Det har blitt stor fleksibilitet i å rette lyset mot de rette stedene for å fremme opplevelse og salg.

Du finner utvalget i WEBSHOP.

Megaflis har nå bygget et helt nytt varehus i Kleverveien ved siden av Bauhaus i Vestby. Dette er det 19. varehuset i Norge. Det vil jobbe ca 30 personer i det nye varehuset som ble ferdigstilt våren 2019.

Megaflis tilbyr alt fra VVS, dusj, baderomsmøbler, gulv, maling, verktøy med kjente merkevarer, belysning/elektro.  Megaflis er opptatt av å presentere butikken på en inspirerende måte som gjør at kunden får lyst til å handle. Lyset spiller selvsagt en stor rolle for presentasjonen av produktene.

Brukte produkter i prosjektet

Ønsker hjelp til et prosjekt? Klikk på kontakt til høyre:

Solar Norge A/S

Solar Norge A/S er en del av Solar-konsernet, som er en av Nord-Europas ledende sourcing- og service selskaper. Solar Norge A/S tilbyr en lang rekke produkter innenfor elektro og er en av Norges ledende og mest moderne virksomheter innenfor sitt felt. Solar Norge har hovedkontor og sentrallager på 25.000 kvadratmeter i Gardermoen Industriområde, like ved hovedflyplassen. Vi har 21 salgsavdelinger og 19 Drive-In i hele Norge.

Solar Norge A/S skal dekke våres kunders behov og gjennom Solar Light selges unike lysløsninger.

Besøk Solar Norge sin nettside Solar Norge