nødlys led prosjektering

Prosjektering av Nødlys

I alle bygg med ansatte er det krav om nødlys for å sikre gode rømningsforhold ved uforutsette hendelser. En gjennomtenkt prosjektering er nødvendig for å ivareta kravene som stilles i den gjeldende standarden, samt å legge til rettte for en god forvaltning av tredjepartsansvaret vi som bransje har på vegne av våre kunder.

 

NS-EN 1838 : 2013, omhandler elektriske ledesystem som markeringslys og ledelys som benyttes for opplysing og merking av rømmingsrute ved nettutfall. Den definerer rømningsveier, belysningsstyrker, områder som antipanikkområder eller høyrisikoområder. Normen definerer minimums lyskrav ved evakuering ved nettutfall i bygningsmassen. I denne sammenhengen gjelder også arbeidsmiljøloven og arbeidsplassforskriften § 2-13.Nødbelysning, som beskriver at alle ansatte har krav til sikker og belyst rømningsvei.

 

Solar Light får støtte av vår leverandør NSE (Nordic Safety Enginering) for å prosjektere og dokumentere nødlys i henhold til gjeldende lover og normer. Prosjekteringen går raskt og vil være i henhold til de siste endringer i regelverket, samt at denne også ivaretar en gjennomtenkt sikkerhetsfilosofi.

 

For mindre utskiftninger i eksisterende anlegg er det bare å bestille standard produkter i webshop eller hente på våre Drive-In.

 

Du finner de fleste produkter her i vår e-katalog.

 

Prosjekter

For alle nye prosjekter eller total rehabilitering, husk å be om prosjektering og tilbud på nødlys. Sentraliserte, desentraliserte og wireless løsninger for alle type bygg.

 

Last ned NSE sin brosjyre med oversikt over de ulike løsningene.

 

 

NSE tilbyr følgende tjenester via SOLAR:

  • Prosjektering og tilbud på konkrete prosjekter som faktureres av Solar 

  • Desentralisert eller sentraliserte anlegg, 24V, 230V eller trådløs overvåkning 

  • Landsdekkende teknisk avdeling som bistår med programmering og idriftsettelser av anlegg 

  • Nødlyskurs via SOLAR/STI sin kurs virksomhet.

Ta kontakt med din selger kontakt i Solar eller en i Solar Light, så får vi anlegget prosjektert med støtte av NSE og priset til deg som kunde.

 

Kontakt SOLAR LIGHT 

 

Om NSE:

Nordic Safety Engineering AS (NSE) har levert noen av markedets mest avanserte nødlyssystemer på det norske markedet de siste 20 årene og er å regne som en av de største aktørene innen nødbelysning i Norge. NSE har vært sentrale med tanke på standardiseringsarbeider og har blant annet deltatt som Norges representant i CEN i 10 år. Som prosjektleverandør kan NSE tilby alle typer nødlys/nødlyssystemer til konkurransedyktige priser.