fastbox

Står du ute på en jobb og kunden ønsker noe mer enn standard belysning? 

Du har sikkert opplevd det. Klokka er 09.00 og du er ute hos kunde. Du trodde du skulle montere en speilarmatur på badet, men kunden er åpen for helt andre løsninger. LED downlight blir diskutert og valget blir tatt. Hva med dimming? Jo selvfølgelig, det bør han ha.

Tenker du på å utsette jobben til i morgen, eller reise til Drive-In og hente varene og tro at du får betalt for all denne tiden? Også all denne trafikken i dag! Stengte tunneler! Tror du kunden blir fornøyd med regningen for all denne hente - bringe tiden? Hvor viktig er din egen produktivitet for å øke lønnsomheten? Fullføre jobben allerede i dag - er det mulig?

Hvis du er i Oslo, Akershus, i nærheten av Gardermoen, Drammen, Tønsberg, Moss, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim eller Tromsø, da finnes det en mye enklere og raskere løsning. FASTBOX. Du bestiller varene via Solar Mobile APP eller WEBSHOP og får levert varene i løpet av 1-2 timer avhengig av hvor du er.

Da kan du hente rør, bokser og kabler i servicebilen og starte jobben. Om et par timer kommer leveransen med f.eks 6 downlight, 6 downlight kasser og en dimmer levert på døra.

Det blir det fornøyde kunder av!

Du får gjort mer i løpet av en dag - det blir det penger i kassa av!

Du får solgt mer lys, mer teknologi, mer gode løsninger - alt på en dag!

LES MER OM FASTBOX

shine spin downlight led