Ved å bytte ut den gamle belysningen med nye LED løsninger, får du en rekke fordeler. Du sparer både energi, penger og får bedre trivsel med LED belysning:

Energibesparende
LED belysning er energibesparende sammenlignet med annen belysning. Avhengig av om du har lysrør eller damplamper, vil besparelsen være fra 25-75 prosent. Det betyr at strømregningen blir mindre om du velger LED belysning.

Mindre vedlikehold
LED belysning er driftssikker og har ekstremt lang levetid - fra 50000t til 100000t. Det betyr vesentlig mindre vedlikehold og du slipper å bytte lyskilde. Dermed sparer du både tid og penger.

Trivsel og produktivitet
Brukeres erfaring er at når man skifter fra damplamper til LED får man en bedre lysopplevelse. LED har bedre fargegjengivelse og 4000K fargetemperatur som brukes i industri eller logistikk gir svært gode kontraster. Det sikrer mer kontroll på jobben og gir mindre rissiko for feilvurderinger. Det hvite klare lyset gir også oppfattelsen av et høyere lysnivå - noe som det også i de fleste tilfeller er riktig. Arbeidsmiljøet kan øke vesentlig. For noen tester har man bare bytter deler av en hall til ny belysning - det er ingen tvil hvor man ønsker å oppholde seg.

Bedre trivsel, høyere produktivitet
Belysningen skal være jevn, slik at det ikke er mørke områder. I moderne produksjonsvirksomheter skal hele arealet utnyttes – det krever godt lys.
LED har bedre fargegjengivelse enn damplamper som gir et mer naturlig miljø. Fargetemperatur 4000K som brukes i industribygg eller på lager er et klart hvitt lys og gir svært gode kontraster. Det reduserer risikoen for feil og personskade, noe som igjen bidrar til godt arbeidsmiljø.

Hvis du ser under inspirasjon vil du finne:

LAGER OG PRODUKSJON (direkte link)
Her finner du mange ulike rom, tips og produkter som er anbefalt for denne type industri og logistikk lokaler. 

 

Nedenfor beskrives tre produktserier som kan benyttes i de fleste produksjonslokaler og logistikk områder hvor det er relativt høyt under taket.

 

CRUISER - MITO - VIGILANT har litt ulike egenskaper, men er ofte nevnt som LED High-Bay armaturer.

 

CRUISER LED - for industri og lager

 

CRUISER er en rektangulær LED armatur i flere ulike størrelser og optikk løsninger. Kanskje ikke det viktigste for industrien - men den har faktisk mottatt flere utmerkelser for godt industridesign. Kanskje den vanligste måten å montere den på er med takfester på kabelskinner eller rett i taket. Den kan også monteres nedhengt i wire med feste for karabinkrok på hver ende av armaturen. Den leveres i både bred og smalstrålende utførelse for ulike takhøyder og i mange ulike lumen pakker (lysmengde). Den har typer med  linseoptikk eller åpen i en enklere og rimeligere versjon.  

 

 

For å se mer detaljer om CRUISER og laste ned mer dokumentasjon  – klikk på søke symbolet på toppen av siden (ved siden av nyheter) og skriv inn CRUISER. Da vil du finne 4 ulike versjoner.

 

 LED high-bay armatur for industri haller

 

MITO LED - for industri, lager og næringsmiddel

 

MITO LED er den klassiske sirkulære et punkts oppheng High-Bay armatur. Kroken på toppen følger med produktet. Den har også mange andre opphengsmuligheter. MITO LED leveres i smal og bredstrålende utførelse. Alle versjoner leveres med linse optikk for optimalisert lysfordeling. Avskjermingen er glass for industri for høy beskyttelse mot kjemikalier og polykarbonat for næringsmiddel industrien hvor glass er en fare ved knusing. Den har også en versjon for høylager hvor den har en eliptisk lysfordeling langs med reol gangene.

 

For å se mer detaljer om MITO og laste ned mer dokumentasjon - MITO LED HIGH BAY. 

 

VIGILANT LED - for de tøffeste og mest krevende industri områdene

VIGILANT er selve kongen av LED High-Bay. De store lumen pakkene 45 000 lumen brukes til 9 til 18m takhøyde og  60 000 lumen for 18 til 30m takhøyde. De lavere lumen pakkene er for mer vanlige høyder. Den er utviklet for å tåle de mest krevende områder, spesielt i forhold til temperatur. For bruk i områder -40 til +65 grader C. 10 år system garanti. Kobberfri LM6 aluminium + dobbel coated chemical epoxy primer. Koblingsboks for tilkobling. Så her er ingen industrihall for stor eller for krevende.

 

For å se mer detaljer om VIGILANT, ulike versjoner og for å laste ned mer dokumentasjon - klikk på søke symbolet på toppen av siden (ved siden av nyheter) og skriv inn VIGILANT.

 

 

  

Ta kontakt med en Solar Light selger eller lysplanlegger slik at vi får laget den beste løsningen for ditt prosjekt.

Kontakt SOLAR LIGHT