EPIC LED PANEL

EPIC - kombinerer lys, himling, form og funksjon

 

LED panel for T-profil himling med et innovativt design. Kanskje på tide å prøve noe nytt - de flate panelene gjør alt veldig likt nå for tiden. Her er muligheter for å skille de ulike områdene i bygget. De minste lumen størrelsene som f.eks 19W/2900LM er perfekt for korridorer. EPIC med 31W og 4300LM perfekt for møterom, kantiner, klasserom, sengerom i helsesektoren, barnehager ol.

 

En bredstrålende lysfordeling sammen med en nøye avstemt andel av indirekte lys gjør at det kan oppnås en god jevnhet samt at kontrastene i rommet reduseres. Foruten belysning av taket vil den gradierte lysintensiteten i skjermen være med på å minimere UGR blendingstallet. For 19W er UGR <19, for de fleste andre 20 - 22.

 

(EPIC fra det greske ordet EPOS - brukt i litteraturen - betyr "fortellende" - fortell noe med lys!)

 

EPIC LED PANEL

 

Versjoner for senere oppgradering. 

EPIC kan leveres som EFIX versjon hvor teknologien (LED, Driver ol) innvendig kan enkelt skiftes ut ved senere oppgraderinger. 

 

EPIC LED PANEL

 

Tunable White
EPIC leveres også med Tunable White hvor fargen på lyset kan settes etter ønske gjennom dagen. Oftet brukt i skoler, sengerom på sykehus og kontor for økt velvære og energi for alle de som er innendørs, spesielt i de mørkere delene av året. Kaldere lys når man skal prestere, varmere lys når man trenger litt hvile. Her vist fra 7000K til 3000K. Styres fra et veggpanel.

 

LED PANEL LED HUMAN CENTRIC LIGHTING

 

Høy virkningsgrad LM/W.

Kombinasjonen av baklyst LED (ikke sidelyst som i flate LED paneler), effektiv skjerm og de nyeste mest effektive LED chip, gir høy LM/W - opp til 152LM/W.

 

Flimmer og dimming.
Flimmer fra LED armaturer er et større problem enn de fleste er klar over. Flimmer kan virke stressende og gjøre oss mer slitne, uten å helt vite hvorfor.

 

Selv om man har DALI armaturer er det viktig å være klar over forskjellen på PWM og Amplitude dimming. PWM gir betydelig mer flimmer ved dimming. Drivere brukt i EPIC har markedets beste teknologi - amplitude dimming - med minimal ”ripple current”. Dimming til 1% uten flimmer. Viktig på f.eks møterom hvor man som oftest dimmer lyset ned og kan sitte i mange timer. Da er det viktig at lyset ikke skaper tretthet.

 

Sensor styring 

EPIC kan utstyres med forskellige typer sensorer. For dagslys og bevegelse. Mulighet for trådløs kommunikation, f.eks L-Sense.

 

Smart armatur - innovativt design.
• Forberedt for LINECT tilkobling
• Fargegengivende egenskaper CRI >80 eller >90. SDCM (MacAdam) 3.

• Økonomisk levetid opp til 70.000 timer L90/B10 eller 100.000 timer L90/B50.

• Opp til 150LM/W - energi effektive.

 

Last ned mer info og dokumentasjon i E-katalogen for EPIC. 

 

Ta kontakt med din selger kontakt i Solar eller en i Solar Light, så hjelper vi deg med prosjektering og et tilbud.

 

Kontakt SOLAR LIGHT