Med LED teknologien følger flere muligheter. En av disse er CCT.

 

CCT betyr Color Change Tunable - som betyr at det manuelt kan skiftes lysfarge i armaturene. Det må ikke forveksles med Tunable White - hvor man trinnløst kan skifte lysfarge med en styring - ofte brukt i Human Centric Lighting. I armaturene er det derfor en samling av LED dioder med ulik lysfarge. Kombinasjonen av disse vil skifte fargen fra 3000K opp til 4000K.

 

I våre CCT armaturer velger du via en dipswitch i armaturen hvilken fargetemperatur du ønsker, 3000K - 3500K eller 4000K.

Da trenger du ikke ta et valg om du skal kjøpe en 3000K eller 4000K armatur - det kan du stille inn senere og bytte når du vil.

 

Armaturfamilier som nå har denne løsningen er:

 

CAMPUS CCT

En sirkulær utenpåliggende armatur - hvor samme armatur kan monteres direkte i tak, eller nedhengt med et wireoppheng som er tilbehør. Finnes i mange ulike størrelser. Bildet ovenfor viser en typisk installasjon med wireoppheng.

 

Se sortimentet og last ned dokumentasjon:

 

CAMPUS CCT

 

 

OCUS CCT

Vandalsikker vegglampe i aluminium og polykarbonat for utendørs i tre ulike design. I denne er det også ytterligere en funksjon hvor det kan stilles W/Lumen i tre trinn - fra 6 W til 12W. Utendørs kan det av og til være litt mye lys og kanskje litt ubehagelig for naboer tett ved med 12W - så her kan man justere ned etter ønske.

 

Se sortimentet og last ned dokumentasjon:

 

OCUS CCT

 

 

RILLO CCT

En vandalsikker armatur i polykarbonat. Finnes i tre størrelser - Rillo Mini - Rillo og Rillo Maxi. Kan brukes både innendørs og utendørs. Skoler og offentlige miljøer som trenger litt ekstra robuste armaturer i ganger og trapper.

 

Se sortimentet og last ned dokumentasjon:

 

RILLO MINI - RILLO

 

RILLO MAXI